Sortter

Sortter lainavertailupalvelu

Sortter on suomalainen lainojen vertailupalvelu, jolle on myönnetty kotimainen avainlippumerkki. Sortterilla kilpailutat lainat nopeasti ja helposti. Yhdellä hakemuksella saat luettelon kaikista tarjotuista lainoista, ja ne on järjestetty niin, että ensimmäisenä on todellisen vuosikoron mukaan halvin vaihtoehto. Sortter palvelussa kilpailutettu laina on siis aina edullinen ja reilu. Lainahakemus jättäminen ei sido mihinkään ja on sinulle täysin ilmaista. Asiakas voi itse valita mieluisimman lainavaihtoehdon tai voi olla hyväksymättä yhtäkään. Päätös on asiakkaan oma. Palvelu on täysin maksuton ja puolueeton. Rahat tulevat tilille nopeasti, jopa saman päivän aikana tai viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.

Lue lisää

Rahoitu.fi

Rahoitu.fi tarjoaa turvallista ja kotimaista palvelua lainojesi kilpailuttamiseen. Lainaa voi hakea ilman vakuuksia, eikä hakeminen sido hakijaa mihinkään. Palvelun avulla kilpailutat yhdellä kertaa useita lainantarjoajia maksuttomasti ja näppärästi. Rahoitu.fi haluaa tarjota vaivattoman ja nopean lainanhakuprosessin, joka mahdollistaa keskusteluyhteyden usean eri lainantarjoajan kanssa samanaikaisesti, jolloin sinun tehtäväksesi jää valita juuri sinulle sopiva laina. Palvelu on suomalainen … Lue lisää

Vertailussa luotonvälittäjä Top5Credits

Top5Credits on nimestään huolimatta supisuomalainen luotonvälittäjä, joka on toiminut alalla jo vuodesta 2012 lähtien. Sivusto on suomalaisen Draivi Media Oy:n ylläpitämä, ja voit sen avulla kilpailuttaa yhdistelylainasi tai perinteisen kulutusluoton vaivattomasti yli 50 eri rahoittajan ja pankin välillä. Vakuudetonta lainaa voi hakea 500 – 60 000 € ja suuri rahoittajien määrä parantaa mahdollisuuksiasi saada kilpailukykyinen … Lue lisää

Sambla

Sambla Oy on lainojen vertailupalvelu, jonka kautta lainojen kilpailuttaminen onnistuu helposti ja nopeasti. Yhdellä lainahakemuksella saat lainatarjouksen jopa 22 eri lainantarjoajalta. Sambla on perustettu vuonna 2014 Ruotsissa, ja se on sittemmin laajentanut toimintaansa Norjaan ja Suomeen. Sillä on toimistot Helsingissä, Tukholmassa, Lundissa ja Oslossa. Työntekijöitä on yhteensä 140. Suomessa Sambla toimii täysin Suomen lakien mukaisesti, ja yrityksen tarjoaman palvelun kautta asioiminen on paitsi ehdottoman turvallista myös nopeaa. Lainahakemuksen jälkeen lainoja pääsee vertailemaan 24 tunnin sisällä, ja sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen rahat tulevat tilille parhaimmillaan jo samana päivänä.

Lue lisää

OmaLaina.fi

Vertailussa: OmaLaina luotonvertailupalvelu

OmaLaina on suomalaisomisteisen yrityksen LVS Brokers Oy:n suosittu lainanvertailupalvelu ja lainanyhdistäjä, joka sallii sinun kilpailuttaa 100-60 000 euron vakuudettoman lainahakemuksesi samanaikaisesti noin 35 pankin ja rahoitusyhtiön kesken. Jo 300 000 asiakasta on käyttänyt OmaLaina-palvelua, ja yrityksen liikevaihto vuonna 2018 oli 8,9 miljoonaa. Voit valita palvelun sivuilla vaivatta sinulle sopivan laina-ajan, joka voi olla lainasummasta riippuen olla yhden vuoden ja 20 vuoden välillä. OmaLainalla löytyy kumppanuussopimuksia sekä suomalaisten rahoitusyhtiöiden että ulkomaisten digipankkien kanssa. OmaLainan on tullut tunnetuksi lainavertailujen lisäksi sähkömittari.fi -palvelusta, jonka avulla kuka vain voi kilpailuttaa myös sähkösopimuksensa.

Lue lisää

Lendo

Lendo Oy on lainanvälityspalvelu, joka kilpailuttaa lainat nopeasti ja helposti ilman ylimääräisiä kuluja. Lendo on osa norjalaista Schibsted Media Group -konsernia, ja se on toiminut Suomen markkinoilla vuodesta 2014 lähtien. Suomen lisäksi Lendo toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Itävallassa. Yrityksen tarjoaman vertailupalvelun kautta asiakas voi kilpailuttaa Lendon yhteistyöpankit yhdellä lainahakemuksella, ja vastauksen saa viimeistään 24 tunnin kuluessa hakemuksen lähettämisestä. Palvelun kautta annetut lainatarjoukset ovat voimassa 30 päivää. Lendo Oy toimii täysin puolueettomasti. Asiakas tekee itse päätöksen, keneltä lainan haluaa ottaa – vai ottaako sitä ollenkaan.

  • Lendon kautta voi saada lainaa 500–60 000 euroa
  • Lainan takaisinmaksuaika on 1–15 vuotta

Lue lisää

Zmarta kilpailuttaa lainasi

Zmarta on tunnettu lainanvälittäjä Suomessa. Palvelun kautta voit kilpailuttaa lainasi maksutta verkossa, vain muutamassa minuutissa. Voit täyttää netissä tietosi, ja Zmarta etsii puolestasi lainatarjoukset yli 25 yhteistyökumppaniltaan. Sinun ei kuitenkaan tarvitse hyväksyä yhtään tarjousta, ellet niin halua. Jos sinulle on kertynyt lainaa eri paikkoihin, voit yhdistää lainat Zmartan palvelun kautta suuremmaksi kokonaisuudeksi yhdistelylainan avulla. Jos siis olet kiinnostunut oman taloutesi kohentamisesta ja rahan säästämisestä, Zmarta tarjoaa hyvän sivuston lainanvertailuun. Zmartan kautta voit hakea lainaa, jos olet 20–75-vuotias, ja sinulla on vähintään 750 euron palkka- tai eläketulot kuukaudessa.

  • Yli 25 eri luotonmyöntäjää
  • Luotettava sivusto

Lue lisää

Saldo

Vertailussa Saldo luotonantaja

Saldo luotonantaja on suomalainen vuonna 2015 avattu lainapalvelu, jota ylläpitää Saldo Finance Oyj -niminen rahoitusalan yritys. Aiemmin Tact Finance Oyj:kin tunnettu yritys tarjoaa asiakkailleen monipuolisia lainoja: 500-2 000 euron jatkuvia luottorajoja sekä 1 000-10 000 euron arvoisia kertalainoja. Näitä lainoja on päässyt hyödyntämään jo yli 500 000 asiakasta. 1.7.2020 voimaantulleen lakimuutoksen ansiosta kulutusluotoille on nyt asetettu korkokatto. Koska korkokatto vaikuttaa vain uusiin lainoihin, on joissakin tapauksissa järkevää vertailla ja kilpailuttaa oma lainansa ja selvittää, tarjoaisiko kilpailija parempia korkoehtoja. Tässä artikkelissa pääset lukemaan minkälaisia lainoja ja korkoehtoja Saldolla on tarjottavana!

Lue lisää

Rahalaitos kilpailuttaa lainasi

Rahalaitos tarjoaa sinulle mahdollisuuden vertailla ja yhdistää lainojasi. Rahalaitoksen palvelun kautta voit tutkia eri luotonmyöntäjien päätöksiä ja valita, miltä luotonmyöntäjältä haluat lainaa hakea. Saat täytettyä hakemuksen vain muutamassa minuutissa, ja Rahalaitos kilpailuttaa lainat sinun puolestasi täysin ilmaiseksi. Yritys tekee yhteistyötä 25 eri luotonmyöntäjän kanssa. Saat Rahalaitoksen kautta henkilökohtaisen lainatarjouksen 24 tunnin sisällä. Rahalaitos on luotettava lainanvälittäjä. Sinun ei tarvitse etsiä itse lainoja usealta eri sivustolta, vaan voit käyttää yhtä sivustoa, joka etsii puolestasi luotonmyöntäjien tarjoukset. Näin säästät omaa aikaasi. Täytät vain yhden hakemuksen ja saat monta tarjousta samalla.

Lue lisää

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus on vuonna 1983 Manchesterissa, Iso-Britanniassa perustettu rahoituslaitos, jonka tavoite on olla paras toimija laina- ja rahoitusmarkkinoilla. Freedom Rahoitus on osa Zmarta Groupia, ja se on kasvanut tasaisesti perustamisestaan lähtien. Yritys on kokenut lainanvälittäjä niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa. Freedom Rahoitus tekee yhteistyötä yli 25 luotonmyöntäjän ja pankin kanssa, jotta he voisivat löytää parhaan lainaratkaisun luotonmyöntäjiltä eri tilanteisiisi. Lainanhakuprosessista on tehty helpoksi, yksinkertaiseksi ja nopeaksi. Yhteistyökumppaneita ovat mm. Bank Norwegian, Nordax Bank, Santander Consumer Finance, Collector Bank Avida Finans, Komplett Bank, Bigbank, TF-bank, Fellow Finance ja Instabank.

Lue lisää