Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus on vuonna 1983 Manchesterissa, Iso-Britanniassa perustettu rahoituslaitos, jonka tavoite on olla paras toimija laina- ja rahoitusmarkkinoilla. Freedom Rahoitus on osa Zmarta Groupia, ja se on kasvanut tasaisesti perustamisestaan lähtien. Yritys on kokenut lainanvälittäjä niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa. Freedom Rahoitus tekee yhteistyötä yli 25 luotonmyöntäjän ja pankin kanssa, jotta he voisivat löytää parhaan lainaratkaisun luotonmyöntäjiltä eri tilanteisiisi. Lainanhakuprosessista on tehty helpoksi, yksinkertaiseksi ja nopeaksi. Yhteistyökumppaneita ovat mm. Bank Norwegian, Nordax Bank, Santander Consumer Finance, Collector Bank Avida Finans, Komplett Bank, Bigbank, TF-bank, Fellow Finance ja Instabank.

  • 25 yhteistyökumppania takaa hakijalle sopivan ratkaisun
  • Helppo ja nopea hakuprosessi netissä tai puhelimitse

Lainan hakuprosessi

Freedom Rahoitus kilpailuttaa ja vertailee lainasi puolueettomasti. Lainan hakeminen on täysin ilmaista, eikä lainan hakeminen sido hakijaa vielä mihinkään. Lainamäärät ja ehdot vaihtelevat eri rahoituslaitosten välillä, ja niiden vertailu omin voimin saattaisi olla työlästä. Freedom Rahoituksen tavoitteena on olla läpinäkyvä toimija ja auttaa asiakkaita toteuttamaan unelmiaan, samalla säästäen kuluissa ja koroissa. Palvelun kautta voi kilpailuttaa vakuudetonta kulutusluottoa, mikä tarkoittaa sitä, että haettavalle lainalle ei tarvitse antaa vakuutta. Vakuutena voisi olla esimerkiksi reaalivakuus (kuten asunto tai vapaa-ajan asunto), ja perinteiset pankit saattavat vaatia tällaista vakuutta lainalle.

Lainaa voi hakea tekemällä lainahakemuksen netistä tai soittamalla henkilökohtaiselle lainaneuvojalle puhelimitse. Samalla hakemuksella hakija tavoittaa noin 25 pankkia ja rahoituslaitosta. Ajansäästö on siis merkittävä, kun hakemuksen tekee Freedom Rahoituksen kautta. Kilpailutus tehdään kokonaan kuluttajan puolesta, ja prosessi on tyypillisesti nopea. Vastauksen saa jopa samana päivänä. Kun asiakas on saanut tarjoukset, hän voi vertailla niitä omilta sivuiltaan ja tehdä lopullisen lainapäätöksen. Kun sopimus on allekirjoitettu, rahat ovat tilillä tyypillisesti jopa saman päivän aikana. Lopullinen lainapäätös saattaa tosin vaatia lainanmyöntäjälle toimitettavia liitteitä kuten verotuspäätöksen tai palkkatodistuksen.

Lainaa ilman vakuuksia – luoton kilpailuttaminen

Voit hakea Freedom rahoituksen kautta myös lainojen yhdistämisen lisäksi vakuudetonta kulutusluottoa. Tämä siis tarkoittaa, että et yhditä nykyisiä lainojasi, vaan kilpailutat luottojen tarjoajat uudesta vakuudettomasta luotosta. Vakuudetonta luottoa voi hakea jopa 60 000 euroon asti. Hakemuksen teko on helpoa ja nopeaa, ja samalla hakemuksella haetaan lainaa monelta eri rahoittajalta. Hakijalle prosessi on siten helppo ja tehokas. Parhaassa tapauksessa rahat voi saada myös uutta luottoa haettaessa tilille jo samana päivänä. Edellytykset luoton hakemiselle ovat vähintään 20 vuoden ikä, vakituiset tulot joko palkasta tai eläkkeestä sekä puhtaat luottotiedot.

Lainaa voi hakea yksin, mutta mukaan voi ottaa myös rinnakkaishakijan. Kahdella hakijalla saattavat olla paremmat mahdollisuudet saada luottoa, sillä tällöin maksuvaraan lasketaan kahden hakijan tulot, ja menot lasketaan puoliksi. Kaksi hakijaa voi siis saada enemmän lainaa tai paremmilla ehdoilla kuten alhaisemmalla korolla kuin yksi hakija. Luottojen korot ja kustannukset vaihtelevat pankeittain, ja hakija voi tehdä lopullisen valinnan niin, että kuukausierä ja kokonaiskustannukset sopivat hänen talouteensa. Freedom Rahoitus tarjoaa myös tuloturvavakuutuksen lainalle, mikä turvaa lainan maksun, kun elämässä tulee eteen hankalia tilanteita. Tuloturva kattaa mm. tilapäisen työttömyyden sairauden vuoksi sekä kuoleman.

Miksi käyttää Freedom Rahoituksen palveluita

Freedom Rahoituksen tavoitteena on helpottaa asiakkaiden arkea ja poistaa huolta raha-asioista. Taloudellisen mielenrauhan luominen sekä unelmien toteutus on heille tärkeää, ja he mahdollistavat nämä tavoitteet luottojen yhdistämisen ja kipailutuksen kautta. Kun lyhennetään vain yhtä lainaa monen eri lainan sijasta, säästö kuukausittaisissa tilinhoitomaksuissa ja koroissa on merkittävä. Yhden lainan lyhentäminen helpottaa myös oman talouden hallintaa ja tuo näin lisää varmuutta omaan arkeen. Freedom Rahoituksella on myös kattava asiakaspalvelu puhelimitse, chatilla ja sähköpostilla, joten et jää yksin laina-asiasi kanssa. Myös lainaprosessissa saa apua henkilökohtaiselta neuvojalta. Tukea saa myös lainapäätöksen tekoon.