Esittelyssä remppalaina.fi, suomenyhdistelylaina.fi, autoluotto.fi ja matkalaina.fi

Vertailussa LVS Brokers Oy luotonvertailupalvelut: remppalaina.fi, matkalaina.fi, suomenyhdistelylaina.fi ja autoluotto.fi


LVS Brokers Oy tunnetaan suosituista lainapalveluistaan, ja sen yhteistyöverkoston sanotaan olevan yksi Suomen laajimmista. Yhtiö takaa luotettavan kotimaisen palvelun ja kilpailukykyisiä korkotarjouksia. Tämä artikkeli vertailee keskenään remppalaina.fi, autoluotto.fi, matkalaina.fi ja suomenyhdistelylaina.fi palveluita. Näille kaikille palveluille on yhteistä se, että ne eivät itsessään ole lainantarjoajia, vaan lainanvälittäjiä. Kilpailutukset ovat aina maksuttomia ja ei-sitovia. Voit siis kokeilla mitä tahansa näistä sivuistoista ilman painetta siitä, että sinun täytyy hyväksyä saamasi tarjous. Hyväksymäsi lainan voit aina peruuttaa 14 vuorokauden sisällä kuluttajansuojalain mukaisesti. Huomaa, että LVS Brokers Oy:llä ei ole yleistä asiakaspalvelua. Halutessasi lisätietoa sen yksittäisistä palveluista, tulee sinun olla yhteydessä suoraan alla kuvailtuihin sivustoihin.

Remppalaina.fi

Remppalaina.fi on maksuton palvelu, jossa voit samanaikaisesti vertailla eri remonttien rahoitukseen erikoistuneiden lainantarjoajien korkoja. Sivusto lähettää hakemuksesi yhtä aikaa 30 eri rahoittajalle, ja saat lainatarjouksen käytännössä välittömästi. Remppalainaa on mahdollista saada vakuudettomasti 100–60 000 euroa, laina-aikaa myönnetään yhdestä vuodesta 20 vuoteen ja nimelliskorot vaihtelevat 4.19-20 prosentin välillä. Lisäksi lainasta voidaan veloittaa kuukausittainen tilinhoitopalkkio. Remonttilainaa valitessa on erityisen hyvä ottaa huomioon, minkälaisia ehtoja lainalle on saatavilla. Remontit nimittäin usein venyvät, joten sinun tulisi tietää esimerkiksi, voitko kasvattaa lainasummaasi tarpeen niin vaatiessa. Remppalaina vaatii, että olet vähintään täysi-ikäinen, sinulla on suomalainen henkilötunnus ja ettei sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Toinen tapa rahoittaa remonttiasi on tietysti myös autoluotto, jota käsitellään seuraavassa kappaleessa.

Autoluotto.fi

Autoluotto.fi on nimestään huolimatta palvelu, joka kilpailuttaa kulutusluotontarjoajia. Hakemasi laina voi siis olla esimerkiksi remonttilaina tai yhdistelylaina. Samoin kuin Remppalaina, Autoluotto kilpailuttaa lainahakemuksesi 30 eri lainantarjoajan välillä. Vakuudetonta lainaa voi hakea 100–60 000 euroa ja maksuaikaa myönnetään 1–10 vuotta. Maksuaika on siis lyhyempi kuin Remppalaina.fi palvelussa. Autoluotto korko on puolestaan sama: 4,19–20 prosenttia. Autoluottoa voi hakea Suomessa vakituisesti asuva täysi-ikäinen, jolla on säännölliset kuukausittaiset palkka- tai eläketulot, ei maksuhäiriömerkintöjä sekä sähköpostiosoite, puhelinnumero ja verkkopankkitunnukset. Sivusto neuvoo yli 10 000 euron lainoja hakevien lisäävän kulutusluotolleen yhteishakijan, jotta lainatarjoukset olisivat parempia. Sivusto myös mainitsee, että joustoa maksamiseen on mahdollista saada maksuvapaan kuukauden muodossa. Huomaa, että sivustolla ei ole käytössä puhelinasiakaspalvelua.

Matkalaina.fi

Myös Matkalaina.fi palvelu vertaa ja kilpailuttaa lainahakemuksesi 30 eri lainantarjoajan välillä. Nimestä huolimatta, lainasi voit käyttää matkakustannusten lisäksi myös ihan tavallisena vakuudettomana kulutusluottona. Lainahakemuksesi voi olla mitä vain 100–60 000 euron välillä. Sivuston tietojen mukaan, lainan korko on aina maksimissaan 20 prosenttia, ja takaisinmaksuaika on enintään 15 vuotta. Voit tosin maksaa lainan takaisin niin nopeasti kuin vain haluat. Nimelliskoron lisäksi maksuerääsi lisätään avausmaksut, tilinhoitokulut ja laskutusmaksut. Sivuston mukaan monet lainantarjoajista myöntävät myös helposti lainanmaksun alkuun maksuvapaita kuukausia. Matkalaina soveltuu ilmeisesti erittäin hyvin pienikokoisiin lainoihin, sillä palvelu mainostaa, että lainaa voi hakea kätevästi matkan aikana, ja rahat saa tilille muutamassa minuutissa.

Kulutusluotot

Kaikki kolme edellä kuvattua palvelua: Remppalaina, Autoluotto ja Matkalaina tarjoavat siis kulutusluottoja. Niiden ehdot eivät eroa paljoa toisistaan ja jokainen palveluista kilpailuttaa kaikki hakemukset yli 30 eri luotonantajan kanssa. Ne kaikki tarjoavat vakuudettomia lainoja, tosin ei henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintöjä. Voit toki kokeilla kilpailuttaa lainasi esimerkiksi sekä Autoluotto että Matkalaina sivustoilla. Huomaa kuitenkin, että joitakin eroja palvelujen välillä löytyy. Esimerkiksi Remppalaina vaikuttaa olevan erikoistunut nimenomaan suurempiin ja pidempiaikaisiin lainoihin, kun taas Matkalaina-palvelun valttikortti on sen nopeus ja pienet lainasummat. Nämä palvelut nopeuttavat kuitenkin huomattavasti lainavertailuasi, ja niiden maksutonta palvelua kannattaa ehdottomasti kokeilla, jotta näet, minkälaisia henkilökohtaisia korkotarjouksia sinun on mahdollista saada niiden kautta.

Suomen yhdistelylaina

Suomenyhdistelylaina.fi sivusto kilpailuttaa yhdistelylainoja 30 eri lainantarjoajan välillä. Yhdistelylainalla tarkoitetaan jo olemassa olevien lainojen niputtamista niin, että saat kilpailukykyisemmän koron lainallesi. Saatuasi lainasumman tilillesi, voit maksaa pois kaikki olemassa olevat lainasi. Tällöin sinulle jää ainoastaan yksi laina, jossa on useimmissa tapauksissa edullisempi korko. Lainasummaa voit hakea 100 eurosta 60 000 euroon asti, ja maksuaikaa myönnetään vuodesta 15 vuoteen. Nimelliskorko lainalle vaihtelee 4,19 prosentista 20 prosenttiin, ja lainakustannukset ovat aina maksimissaan 150 euroa vuodessa. Kilpailuttaminen on maksutonta, ja myös työttömien ja heidän, joilla on maksuhäiriömerkintä, on mahdollista hakea lainaa. Lainan hakeminen edellyttää täysi-ikäisyyttä, vakituista osoitetta Suomessa sekä säännöllisiä ansiotuloja tai muita tuloja kuten sosiaalietuuksia.

Yhteenveto

LVS Brokers Oy neljä eri sivustoa vaikuttavat tarjoavan yksinkertaistettuna kahta eri palvelua: kulutusluotto ja yhdistelylaina. Kulutusluotolle löytyy kolme eri kilpailutustyyppiesimerkkiä: remonttiin tarkoitettu laina, auton tai muiden suurten yksittäisten kulutustuotteiden ostoon tarkoitettu laina sekä suuriin ja pieniin matkustuskustannuksiin tarkoitettu luotto. Täysi-ikäisen, Suomessa asuvan luottotietoisen ja säännöllisiä tuloja tai etuuksia saavan henkilön on mahdollista saada näitä lainoja. Mutta LVS Brokers Oy tarjoaa myös mahdollisuutta yhdistelylainaan, jonka myös työtön ja maksuhäiriömerkintäinen voivat saada. Kaikki sivustot toimivat samalla periaatteella: ne lähettävät lainahakemuksesi usealle eri pankille ja muille rahoittajille, jotka puolestaan tekevät sinulle tarjouksen antamiisi tietoihin perustuen. Korkokatto on aina maksimissaan 20 prosenttia, ja 31.12.2020 asti enintään 10 prosenttia.

Vakuudeton laina on selkeästi kalliimpi verrattuna vakuudelliseen lainaan. Jos sinun ei ole mahdollista saada vakuudellista lainaa, on jokin LVS Brokers Oy:n palveluista mahdollisesti sinulle sopiva. Vakuudettomat lainat eivät kuitenkaan nykypäivänä ole enää niin kalliita kuin aiemmin. Niille on asetettu Suomen hallituksen toimesta korkokatoksi 20 %, minkä ansiosta korot eivät karkaa entiseen tapaan enää käsistä. Ennen kuin hyväksyt mitään lainatarjouksista, tutustu kuitenkin huolella käyttöehtoihin. Vaikka lainankilpailuttajasi olisikin luotettava, ei se vielä takaa sitä, että heidän kaikki yhteistyökumppaninsa ovat. On siis hyvä käydä tarkasti läpi kaikki lainasi ehdot. Selvitä siis lainasi tarjoavan yrityksen taustat ja kaikki heidän listaamansa lainan ehdot ennen kuin hyväksyt sinulle annetun tarjouksen!