Rahalaitos

Rahalaitos kilpailuttaa lainasi


Rahalaitos tarjoaa sinulle mahdollisuuden vertailla ja yhdistää lainojasi. Rahalaitoksen palvelun kautta voit tutkia eri luotonmyöntäjien päätöksiä ja valita, miltä luotonmyöntäjältä haluat lainaa hakea. Saat täytettyä hakemuksen vain muutamassa minuutissa, ja Rahalaitos kilpailuttaa lainat sinun puolestasi täysin ilmaiseksi. Yritys tekee yhteistyötä 25 eri luotonmyöntäjän kanssa. Saat Rahalaitoksen kautta henkilökohtaisen lainatarjouksen 24 tunnin sisällä. Rahalaitos on luotettava lainanvälittäjä. Sinun ei tarvitse etsiä itse lainoja usealta eri sivustolta, vaan voit käyttää yhtä sivustoa, joka etsii puolestasi luotonmyöntäjien tarjoukset. Näin säästät omaa aikaasi. Täytät vain yhden hakemuksen ja saat monta tarjousta samalla.

  • Yhteistyössä jopa 25 luotonmyöntäjää
  • Nopea ja ilmainen
  • Loistavat asiakasarviot


Yhdistelylaina Rahalaitoksen kautta

Jos joudut maksamaan kuukausittain lainanlyhennyksiä usealle eri lainanmyöntäjälle, kannattaa harkita, olisiko lainat viisainta yhdistää yhteen paikkaan yhdistelylainan avulla. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa esimerkiksi usean eri kulutusluoton tai luottokorttivelan yhdistämistä yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Hyödyt yhdistelylainasta monin tavoin. Säästät rahaa, kun et joudu maksamaan tilin- ja lainanhoitokuluja moneen eri paikkaan. Tilinhoitomaksut useassa eri paikassa saattavat nousta todella korkeiksi. Jos yhdistät lainasi, saatat saada myös pienemmän koron ja pidemmän takaisinmaksuajan lainallesi. Voit tämän seurauksena saada hieman joustettavuutta raha-asioidesi hoitoon. Kun maksat vain yhtä laskua, säästät myös aikaasi.

Rahalaitoksen kautta voit yhdistää lainasi, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet vähintään 20- vuotias, vuositulosi ovat vähintään 7 200 euroa, ja sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä. Jos täytät nuo kriteerit, voit mennä Rahalaitoksen sivuille, täyttää hakemuksen ja valita itse, minkä suuruista lainaa tarvitset ja lähettää hakemuksesi. Hakemuksesi perusteella sinulle tarjotaan lainoja, ja voit itse päättää, hyväksytkö jonkin tarjouksista vai et. Sinun ei tarvitse hyväksyä mitään tarjousta, jos et halua. Voit tehdä hakemuksen viikon jokaisena päivänä kellon ympäri. Jos jokin asia lainan hakemisessa mietityttää, voit ottaa yhteyttä Rahalaitoksen hyvään ja auttavaan asiakaspalveluun.

Miksi kilpailuttaa lainasi Rahalaitoksen kautta?

Lainan hakeminen saattaa olla monelle vaikea asia. Pankkiin meneminen erilaisten papereiden kanssa saattaa tuntua oudolta tilanteelta varsinkin, jos olet hakemassa ensimmäistä lainaasi. Nykyään ei näin kuitenkaan tarvitse tehdä. Rahalaitoksen kautta saat usealta eri lainanmyöntäjältä päätöksiä ilman, että sinun tarvitsee poistua kotoa. Voit myös rauhassa täytellä hakemuksesi ja laskea itse, paljonko olet valmis maksamaan lainaa pois kuukausittain. Näet sivustolla helposti myös, kuinka kauan aikaa lainan maksamiseen menee. Jos haluat saman tuloksen kuin, mitä Rahalaitos tarjoaa, joudut etsimään 25 eri sivustolta lainojen korot ja hoitomaksut, mikä vie todella paljon aikaa.

Rahalaitoksella on käytössä Oma Rahalaitos -palvelu, johon saat päätökset eri luotonmyöntäjiltä. Voit tutustua tarjouksiin rauhassa, etkä ole sitoutunut käyttämään mitään tarjouksia, jos et niin tahdo tehdä. Asiakaspalvelu auttaa sinua, jos et ole varma, mikä laina on sinulle sopivin. Jos saat myönteisen päätöksen luotonmyöntäjältä, rahat maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana. Maksunopeuteen vaikuttaa se, minkä pankin palveluita käytät. Rahat kuitenkin tulevat tilillesi viimeistään muutaman arkipäivän sisällä. Rahalaitos toimii täysin luottamuksellisesti, ja tietosi eivät päädy kenellekään ulkopuoliselle. Rahalaitoksen kautta lainan kilpailuttaminen on täysin turvallista, nopeaa ja vaivatonta.

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos tekee yhteistyötä ainoastaan luotettavien luotonmyöntäjien kanssa ja on ollut toiminnassa jo vuodesta 2011 saakka. Yritys tarjoaa hyvää asiakaspalvelua ja on välittänyt lainoja jo lukuisille lainaa tarvitseville. Kotimaisen rahoitusalan asiantuntijana Rahalaitos on siten ollut edelläkävijänä parempien mahdollisuuksien tarjoajana jo monta vuotta. Lainojen hakeminen useasta eri paikasta on Rahalaitoksen kautta paljon helpompaa kuin eri pankkien sivuilla käyminen lainojen hakemiseen liittyen. Saat päätöksen 25 eri luotonmyöntäjältä yhdellä ainoalla hakemuksella. Rahalaitoksen sivuja on arvoinut jo liki 3 000 ihmistä, ja asiakaspalaute on ollut todella positiivista. Tähtiluokituksena sivu on saanut 4,5 tähteä viidestä mahdollisesta.