Zmarta kilpailuttaa lainasi

Zmarta on tunnettu lainanvälittäjä Suomessa. Palvelun kautta voit kilpailuttaa lainasi maksutta verkossa, vain muutamassa minuutissa. Voit täyttää netissä tietosi, ja Zmarta etsii puolestasi lainatarjoukset yli 25 yhteistyökumppaniltaan. Sinun ei kuitenkaan tarvitse hyväksyä yhtään tarjousta, ellet niin halua. Jos sinulle on kertynyt lainaa eri paikkoihin, voit yhdistää lainat Zmartan palvelun kautta suuremmaksi kokonaisuudeksi yhdistelylainan avulla. Jos siis olet kiinnostunut oman taloutesi kohentamisesta ja rahan säästämisestä, Zmarta tarjoaa hyvän sivuston lainanvertailuun. Zmartan kautta voit hakea lainaa, jos olet 20–75-vuotias, ja sinulla on vähintään 750 euron palkka- tai eläketulot kuukaudessa.

  • Yli 25 eri luotonmyöntäjää
  • Luotettava sivusto

Lainan hakeminen Zmartan palvelussa

Zmartan palvelun kautta uuden lainan hakeminen onnistuu erittäin nopeasti. Voit helposti täyttää palvelussa omat tietosi ja saat minuuteissa tarjoukset yli 25 eri luotonmyöntäjältä. Näin voit helposti itse päättää, mistä haluat lainan ottaa. Zmarta lajittelee tarjoukset järjestykseen automaattisesti todellisen vuosikoron perusteella. Voit myös itse muuttaa lajitteluperusteita, jos näin haluat tehdä. Sinun tarvitsee vain täyttää palvelussa omat tietosi, jotta saat tunnukset Zmartan OmaTili- palveluun, jonne tarjoukset luotonmyöntäjiltä tulevat. Sen jälkeen valitset sopivimman lainatarjouksen, mutta voit myös olla hyväksymättä mitään tarjouksista. Lainatarjouksen allekirjoittamiseen tarvitset vain pankkitunnukset ja mahdolliset liitteet, joita luotonmyöntäjä saattaa myös pyytää.

Zmartan kautta voit hakea lainaa eri elämäntilanteisiin. Voit tarvita lainaa esimerkiksi opintoihin, häihin, remonttiin tai vaikkapa mökin hankkimiseen. Lainoja ei kannata ottaa usealta eri pikavippisivustolta, joiden korot saattavat olla korkeita. Zmartan kautta saat päätöksiä luotettavilta luotonmyöntäjiltä. Zmartan kautta voit hakea myös yhdistelylainaa. Kun maksat vain yhtä lainaa, tulee se todennäköisesti edullisemmaksi. Saat näin ollen myös paremman kuvan taloudellisesta tilanteestasi ja lainan maksaminen on helpompaa, kun maksat sitä vain yhteen paikkaan. Lainojen uudelleenjärjestäminen voi myös mahdollistaa edullisemman koron ja pidemmän maksuajan. Lainasi kokonaiskulut voivat pienentyä Zmartan avulla.

Zmarta tarjoaa myös muita palveluita

Zmarta ei tarjoa vain lainojen vertailua. Palvelun kautta voit kilpailuttaa myös sähkösopimuksesi. Monille ihmisille sähkösopimuksen kilpailuttaminen voi tuntua vaikealta. Zmartan kautta voit kuitenkin helposti etsiä itsellesi parhaan sähkösopimuksen. Voit kilpailuttaa Zmartan kautta sähkösopimuksesi kahdessa minuutissa ja tietenkin maksutta. Sinun ei tarvitse viettää paljoa aikaa etsiessäsi itse jokaisen eri sähköyhtiön nettisivuilta sopimusten hintoja. Sen sijaan voit täyttää tietosi Zmartan palvelussa, joka etsii parhaimmat tarjoukset puolestasi. Suomessa on suuri määrä sähköyhtiöitä, ja kaikkien niiden kilpailuttaminen omin voimin on aikaa vievää puuhaa. Anna siis Zmartan kilpailuttaa sähkösopimus puolestasi.

Zmartan avulla voit kilpailuttaa kulutusluottojen ja sähkösopimusten lisäksi myös autolainan. Sinun ei siis tarvitse lähteä pankkiin asioimaan, jos haluat hakea autolainaa. Täytät vain yhden lainahakemuksen ja tämän jälkeen saat vaihtoehtoja eri luotonmyöntäjiltä. Sen jälkeen voit itse valita, mikä lainoista näyttää parhaimmalta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse hyväksyä mitään saamista tarjouksistasi. Zmartan palvelun kautta voit hakea autolainaa vakuudettomana. Tämä tarkoittaa sitä, ettet tarvitse välttämättä ollenkaan omia säästöjä, vaan voit hakea autolainaa ilman säästöjä. Sinun ei myöskään tarvitse antaa autoasi vakuudeksi hakiessasi lainaa. Korko saattaa kuitenkin olla hieman suurempi kuin perinteistä autolainaa hakiessa.

Zmarta yrityksenä

Zmarta on yrityksenä luotettava ja heillä on hyvä asiakaspalvelu. Zmarta toimii sillä tavoitteella, että omien raha-asioiden hoitamisen tulisi olla kaikille helppoa. Yritys haluaa auttaa ihmisiä tekemään viisaita valintoja, jotka auttavat omaa taloudellista tilannetta ja tekevät arjesta miellyttävämpää. Zmarta tekee yhteistyötä vain luotettavien ja turvallisten luotonmyöntäjien kanssa. Zmartan kautta voit hakea luottotarjouksia yli 25 pankilta ja luotonmyöntäjältä. Zmarta on kokenut ja luotettava lainanvälittäjä, joka on ollut toiminnassa jo yli 20 vuoden ajan. Palvelussa voit myös kilpailuttaa sähkösopimuksesi. Mikäli palvelun käytössä ilmenee kysyttävää, voit helposti pyytää apua vaikkapa sivuston asiakaspalveluchatissa.