Vertailussa luotonvälittäjä Top5Credits

Top5Credits on nimestään huolimatta supisuomalainen luotonvälittäjä, joka on toiminut alalla jo vuodesta 2012 lähtien. Sivusto on suomalaisen Draivi Media Oy:n ylläpitämä, ja voit sen avulla kilpailuttaa yhdistelylainasi tai perinteisen kulutusluoton vaivattomasti yli 50 eri rahoittajan ja pankin välillä. Vakuudetonta lainaa voi hakea 500 – 60 000 € ja suuri rahoittajien määrä parantaa mahdollisuuksiasi saada kilpailukykyinen korkotarjous. Laina-ajaksi voit vapaasti valita mitä vain vuoden ja 18 vuoden välillä. Sivusto lupailee myös mahdollisuutta laina-ajan pidentämiseen tarpeen vaatiessa. Tämänkaltainen ehto tulee kuitenkin aina tarkistaa itse lainantarjoajan kanssa, sillä Top5Credits toimii vain lainasi kilpailuttajana ja välittäjänä.

  • Kilpailuta lainahakemuksesi samanaikaisesti 50 eri rahoittajan kanssa
  • Maksuton ja ei-sitova palvelu
  • Vakuudetonta lainaa 500 – 60 000 euroon
  • Laina-aika vuodesta 18 vuoteen

Miten palvelu toimii?

Top5Credits on lainanvälittäjä ja -kilpailuttaja. Tämä tarkoittaa sitä, että yhtiö tekee yhteistyötä pankkien ja muiden rahoittajien kanssa lähettämällä hakemuksesi samanaikaisesti kaikille sen yhteistyökumppaneille. Nämä yhteistyökumppanit hyötyvät Top5Credits palvelusta, sillä he pääsevät näin kilpailemaan uusista asiakkuuksista. Top5Credits sivuston kautta useimmat lainaa hakevat saavat useita eri korkotarjouksia ja sopimusehtoja. Toisin sanoen palvelu mahdollistaa sinulle nopean ja helpon vertailun markkinoilla olevien rahoittajien välillä. Top5Credits ei koskaan tee itse lainatarjousta, vaan se toimii ainoastaan välittäjänä. Loppujen lopuksi se, että saatko lainatarjouksia on aina rahoitusyhtiöiden ja pankkien päätettävissä, ja ne perustavat päätöksensä Top5Creditsille ilmoitettuihin tietoihin.

Top5Creditsin tarjoama palvelu on täysin maksuton. Tämä on mahdollista, sillä palvelu tekee voittoa kahdella tavalla: lainanantajilta saamillaan asiakkuusvälitysmaksuilla sekä markkinointituloilla. Rahoitusyhtiöt ja pankit maksavat Top5Credits palvelulle saatuaan heidän kautta uuden asiakkaan. Toisaalta, lainojen markkinoijat maksavat niiden Top5Creditsin käyttäjien henkilötiedoista, jotka ovat sallineet käyttää tietojaan markkinointiin. Palvelu on myös ei-sitova. Toisin sanoen, jos koet, että mikään saamistasi tarjouksista ei täytä kriteerejäsi, sinulla ei ole lainkaan velvoitteita hyväksyä tarjouksia. Top5Creditsillä on selkeä käyttöliittymä, ja sivusto tarjoaa sinulle mahdollisuuden kilpailuttaa niin pieniä lainoja, remonttilainoja, yrityslainoja sekä yrityksen kehityslainoja.

Miten lainan hinta määräytyy?

Top5Credits lainaa voi hakea kuka vain täysi-ikäinen, jolla on Suomessa kotiosoite. Maksuhäiriömerkintöjä ei saisi kuitenkaan olla ja käytännössä monet rahoittajat odottavat hakijalla olevan säännöllisiä tuloja. Pankit ja rahoituslaitokset määrittävät hakemuksesi nähtyään sinulle henkilökohtaisen korkotason. Tämä vaihtelee käytännössä 4 ja 20 prosentin välillä – tosin aikajaksolla 1.7 – 31.12.2020 on asetettu hallituksen toimesta 10 prosentin korkokatto. Se, minkäsuuruisen korkotarjouksen tulet saamaan riippuu siitä, mitä lainaa haet, ja toisaalta millaiseksi lainantarjoajat arvioivat velanmaksukykysi. Ehdot ovat sitä paremmat, mitä paremmiksi sinun luoton takaisinmaksukyvyksesi arvioidaan ottaen huomioon taloudellinen tilanteesi, muut velat, meno-tulo-suhde sekä asuinmuotosi.

Top5Credits kertoo sivustollaan, että lainojen todellinen vuosikorko vaihtelee 4,19 ja 38 prosentin välillä. Lainasi kokonaiskustannukset ovat riippuvaisia tietenkin laina-ajasta, ja toisaalta siitä minkälainen laina on kyseessä. Laina-aikaa miettiessä on hyvä olla realistinen, jotta myöhemmin ei ilmeenny maksuvaikeuksia. Toisaalta on hyvä muistaa, että vakuudeton laina on kokonaishinnaltaan aina kalliimpi kuin vakuudellinen laina. Tarkasta aina lainatarjoukseen liittyvät muut ehdot kuten muut erilliset maksut, avausmaksut, tilinhoitopalkkiot ja niin edespäin. Näiden kulujen enimmäismäärä pitäisi olla 150 € vuodessa. Top5Creditsin sivustolta löydät kätevän lainalaskurin, jonka avulla voit laskelmoida, mikä lainan todelliseksi hinnaksi tulee.

Yhteenveto: Top5Credits luotonvertailupalvelu

Top5Credits saa erityistä kiitosta informatiivisesta sivustosta, turvallisuudesta ja helppokäyttöisyydestä. Palvelu tarjoaa esimerkiksi yksityiskohtaiset tietopaketit eri lainamuodoista, joihin on hyvä tutustua ennen palvelun käyttöä. Toisaalta palvelu on salattu, mikä varmistaa sen, että kukaan ulkopuolinen ei pääse käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi. Top5Credits tarjoaa vaikuttavan määrän yhteistyökumppaneita. Palvelun käytettävyyden helpottamiseksi, toimintoja on automatisoitu ja huonot tarjoukset karsiutuvat nyt pois automaattisesti, jättäen sinulle “Top-5” lainatarjoukset. Top5Credits on nyt myös auki ympärivuorokautisesti, joten jos kysymyksiä herää on palveluun helppo olla nopeasti yhteydessä. Miinuksena on tosin se, että puhelintukea ei käyttäjälle valitettavasti ole saatavilla.

Jätä kommentti