Rahoitu.fi

Rahoitu.fi tarjoaa turvallista ja kotimaista palvelua lainojesi kilpailuttamiseen. Lainaa voi hakea ilman vakuuksia, eikä hakeminen sido hakijaa mihinkään. Palvelun avulla kilpailutat yhdellä kertaa useita lainantarjoajia maksuttomasti ja näppärästi. Rahoitu.fi haluaa tarjota vaivattoman ja nopean lainanhakuprosessin, joka mahdollistaa keskusteluyhteyden usean eri lainantarjoajan kanssa samanaikaisesti, jolloin sinun tehtäväksesi jää valita juuri sinulle sopiva laina. Palvelu on suomalainen ja sillä on myös oikeus käyttää suomalaiselle työlle myönnettävää Avainlippu-tunnusta. Voit lähettää hakemuksen ilmaiseksi ja rauhassa katsoa sekä keskustella usean eri lainanmyöntäjän kanssa. Lisäksi kyseisen palvelun yhteistyökumppanit ovat todistetusti vakaita lainantarjoajia.

  • Helppo ja luotettava
  • Kilpailuttaa kulutusluotot 60 000 euroon saakka

Rahoitu.fi laina

Voit hakea Rahoitu.fi:n kautta kulutusluottoa, jos olet täysi-ikäinen, sinulla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekisterissä, et valitettavasti voi saada lainaa Rahoitu.fi:n yhteistyökumppaneilta. Lainan hakijan tulee lisäksi asua Suomessa vakituisesti, sillä muuten hakijan luottokelpoisuuden tarkistus ei onnistu. Rahoitu.fi:n yhteistyökumppaneilla voi myös olla omia rajoituksia lainan myöntämiselle. Esimerkiksi suurin osa pankeista myöntää lainaa 18 vuotta täyttäneille, mutta jotkut pankin vaativat hakijalta 25 vuoden iän. Tämä ei tietenkään estä lainojen kilpailuttamista, mutta voi vaikuttaa saatujen lainatarjousten määrään ja lainan ehtoihin.

Rahoitu.fi:n kautta voi hakea lainaa 2 000–60 000 euroa. Lainat ovat vakuudettomia kulutusluottoja, ja niitä voi hakea moneen eri käyttötarkoitukseen. Tyypillisiä käyttötarkoituksia ovat autolaina, remonttilaina tai niin sanottu yhdistelylaina. Yhdistelylainalla kuluttaja voi maksaa pois useat pienemmät kulutusluotot, osamaksusopimukset ja luottokorttivelat ja säästää näin lainanhoitokustannuksissa. Yhden suuremman lainan korko on usein pienempi kuin useissa rinnakkaisissa lainoissa, ja vain yhden lyhennyksen maksaminen kuukausittain helpottaa oman talouden hallintaa. Olit sitten harkitsemassa lainaa mihin käyttötarkoitukseen tahansa, lainojen vertailu ja kilpailuttaminen kannattaa. Varsinkin vakuudettomissa kulutusluotoissa lainan korko ja todelliset kustannukset vaihtelevat runsaasti eri rahoituslaitosten välillä.

Rahoitu.fi yrityksenä

Rahoitu.fi on täysin suomalainen lainanvertailupalvelu. Rahoitu.fi ei itse myönnä lainaa asiakkaalle, vaan se välittää hakijan antamat tiedot useille eri pankeille ja rahoituslaitoksille. Hakija voi tarjoukset saatuaan vertailla lainojen ehtoja rauhassa ja valita sitten itselleen sopivimman lainan. Rahoitu.fi toimii yhteistyössä vakaiden ja Suomen Finanssivalvonnan hyväksynnän saaneiden lainanmyöntäjien kanssa. Rahoitu.fi on suhteellisen tuore tulokas lainanvertailumarkkinoilla: palvelun takana oleva yritys Oy Salus Group Ab on perustettu vuonna 2016. Rahoitu.fi:n yhteistyökumppaneja pankeista ovat esimerkiksi Bank Norwegian, Fellow Finance, Resurs Bank ja Euroloan. Yhteensä kilpailutettavia pankkeja on yli 20.

Lainojen kilpailutus Rahoitu.fi-palvelun kautta on helppoa. Asiakas täyttää netissä yksinkertaisen hakulomakkeen, jonka jälkeen Rahoitu.fi välittää hakijan tiedot ja toiveet haettavasta lainasta useille eri pankeille. Hakemuksen täyttämistä nopeuttaa, jos hakija on ottanut jo etukäteen esille olemassaolevista lainoista, palkkatuloista ja mahdollisesta omaisuudesta kertovat liitteet. Rahoitu.fi:n kautta kilpailutetuissa lainoissa laina-aika vaihtelee 1–15 vuoden välillä ja lainattava summa voi olla 2 000–60 000 euroa. Lainatarjousta ei välttämättä saa kaikista Rahoitu.fi:n yhteistyökumppanipankeista, sillä eri pankin asettavat erilaisia rajoituksia lainan saamiselle. Pankit saattavat myös tarjota lainaa pienemmälle summalle kuin mille hakija on sitä alun perin hakenut.

Rahoitu.fi kokemuksia

Rahoitu.fi:n asiakkaista suurin osa on tyytyväisiä saamaansa palveluun. Trustpilot -arvostelusivuston kautta annettujen 55 arvostelun keskiarvo on 4,4/5*. Suurin osa arvostelun jättäneistä asiakkaista antaa Rahoitu.fi:lle arvosanan erinomainen. Asiakkaat kiittävät erityisesti palvelun nopeutta, luotettavuutta ja helppokäyttöisyyttä. Lainojen vertailu Rahoitu.fi:n kautta on myös turvallista: kaikki sivuston yhteistyökumppanit ovat Suomen Finanssivalvonnan hyväksymiä, vakavaraisia ja tunnettuja lainanmyöntäjiä. Palvelun käyttäminen on asiakkaalle aina ilmaista, eikä lainahakemuksen jättäminen sido kuluttajaa mihinkään. Jos kuluttaja saamiaan tarjouksia rauhassa vertailtuaan päätyy hakemaan lainan Rahoitu.fi:n kautta saamallaan tarjouksella, palkkion lainan välittämisestä Rahoitu.fi:lle maksaa pankki.

Jätä kommentti