VertaaEnsin.fi

Vertailussa: VertaaEnsin luotonvertailupalvelu

VertaaEnsin on suomalaisen yrityksen Vertaa Ensin Suomi Oy:n lainanvertailupalvelu ja lainanvälittäjä, joka sallii sinun kilpailuttaa 500 – 60 000€ vakuudettoman lainahakemuksesi samanaikaisesti noin 50 pankin ja rahoitusyhtiön kesken. Yritys on toiminut Suomessa vuodesta 2015 lähtien, ja se on osa eurooppalaista CompareEuropeGroupia. Palvelu tarjoaa sinulle mahdollisuuden myös valita vapaasti laina-ajaksesi mitä vain puolesta vuodesta 15 vuoteen. Yritys tarjoaa kilpailukykyisen määrän kumppanuussopimuksia, joita sillä on sekä suomalaisten rahoitusyhtiöiden että ulkomaisten digipankkien kanssa. Palvelu itsessään on maksuton ja ei-sitova, joten palvelua voi kokeilla ilman ylimääräisiä kustannuksia.

  • Kilpailuta lainahakemuksesi samanaikaisesti 50 eri rahoittajan kanssa
  • Maksuton ja ei-sitova palvelu
  • Vakuudetonta lainaa 500 – 60 000 euroon
  • Laina-aika puolesta vuodesta 15 vuoteen

Miten palvelu toimii?

VertaaEnsin toiminta perustuu yhteistyöhön usean verkossa toimivan lainantarjoajan kanssa. Se toimii lainahakemuksesi välittäjänä. Palvelu lähettää hakemuksesi samanaikaisesti viidellekymmenelle eri toimijalle – pankeille ja rahoitusyhtiöille. Nämä toimijat tekevät yhteistyötä VertaaEnsin palvelun kanssa, sillä tällä tavoin heidän on mahdollista saada itselleen uusia asiakkaita. Sivuston verkkosivuja tutkimalla voit selvittää, tekeekö VertaaEnsin yhteistyötä juuri sinua kiinnostavan lainantarjoajan kanssa. Näet samalla, minkälaisia korkotarjouksia sinun on mahdollista saada. Huomaa kuitenkin, että VertaaEnsin välityspalvelu ei takaa sinulle, että tulet saamaan lainatarjouksen. Tämä on viime kädessä aina rahoitusyhtiöiden ja pankkien päätettävissä, jotka perustavat päätöksensä saamiinsa tietoihin.

VertaaEnsin vertailu on maksutonta, minkä vuoksi palvelun käyttäminen on hyvinkin järkeenkäypää. Maksuttomuus perustuu siihen, että lainantarjoajat – rahoitusyhtiöt ja pankit – maksavat lainanvälittäjälle välitysmaksun silloin, kun he saavat palvelunkäyttäjästä asiakkuuden. VertaaEnsin on toisin sanoen ilmainen mainos näille lainantarjoajille, jonka avulla he tulevat asiakkaiden tietoisuuteen. Jos koet, että mikään tarjouksista ei ole riittävän hyvä, sinulla ei ole minkäänlaista velvoitetta hyväksyä lainatarjouksia. Tarjouksia ei myöskään tarvitse hylätä erikseen, joten palvelunkäytöstä on tehty erittäin mutkatonta. Jos sinua kiinnostavat muut rahoituspalvelut, VertaaEnsin sivustolta löydät myös kattavaa vertailutietoa liittyen muihin tuotteisiin, kuten säästötileihin ja Suomessa tarjolla oleviin luottokortteihin.

Miten lainan hinta määräytyy?

VertaaEnsin palvelussa voit käytännössä saada tarjouksen, joka on mitä tahansa 4,9 ja 20 prosentin välillä. Mutta miten korkoehtoa tulisi oikein tulkita? Lainantarjoajat perustelevat asettamansa korot oman riskinsä mukaan. Toisin sanoen sen perusteella, millaista lainaa haet ja kuinka hyväksi luotonkantokykysi arvostellaan. Sitä paremmat ehdot tulet saamaan, mitä paremmin sinun arvioidaan selviytyvän luoton takaisinmaksusta esimerkiksi taloudellisen tilanteesi, muiden velkojesi, menojesi ja tulojesi suhteen sekä asuinmuotosi perusteella. Huomaa kuitenkin, että Suomen viranomaiset ovat asettaneet väliaikaisen korkokaton 1.7. – 31.12.2020 ajanjaksolle, jolloin nimelliskorko voi olla jokaiselle lainaahakevalle enintään 10 prosenttia.

VertaaEnsin palvelun kautta haettavia lainoja käytetään hyvin moniin eri kohteisiin: remontteihin, auton ostamiseen ja niin edelleen. Lainaa on myös mahdollista hakea maksaakseen pois aiempia velkoja ja pieniä lainoja. Tätä lainan muotoa kutsutaan nimellä yhdistelylaina. Lainasi kustannukset tulevat riippumaan tietenkin myös siitä, kuinka pitkäksi määrität laina-aikasi. On hyvä olla realistinen, jotta sinulle ei ilmentyisi maksuvaikeuksia – toisaalta lainasi kokonaishinta pienenee mitä nopeammin pystyt maksamaan lainasi pois. On hyvä muistaa, että VertaaEnsin palvelun kautta saamiesi lainatarjouksien hintaan voi sisältyä myös muita maksuja, kuten avausmaksuja ja tilinhoitopalkkioita. Nämä kulut ovat kuitenkin aina maksimissaan 150 euroa vuodessa.

Yhteenveto: VertaaEnsin luotonvertailupalvelu

VertaaEnsin palvelun hyödyntäminen voi olla ajankäytön ja rahan säästämisen kannalta hyvinkin kannattavaa. Saat samalla vaivalla tehtyä hakemuksen useaan eri rahoitusyhtiöön ja pankkiin, joiden kautta voit tehdä keskiarvoisia päätelmiä, minkälaisia korkoehtoja sinun on mahdollista saada haluamallesi lainalle. Verrattuna muihin samankaltaisiin palveluihin, VertaaEnsin palvelu tarjoaa kutakuinkin laajempia palveluja. Se nimittäin tekee vertailuja lainojen lisäksi pankkipalveluista, säästötileistä ja Suomessa tarjolla olevista luottokorteista. VertaaEnsin palvelusta ei ole toistaiseksi verkossa ilmennyt sen kummepia asiakastyytymättömyyksiä – osasyy tälle on tietenkin se, että palvelu toimii vain lainanvälittäjänä, eikä luo itse asiakkuutta lainanottajaan.