Ferratum

Ferratum Bank on suomalainen rahoituslaitos, joka tarjoaa vakuudetonta luottoa 4 000 euron luottorajalla. Luotolta voi tehdä ilmaisia nostoja sopivissa erissä aina halutessaan. Ferratumin lainoissa on runsaasti takaisinmaksuaikaa, Joustava-luotossa 4 vuotta ja Prime-luotossa 10 vuotta. Lainoissa ei ole lainkaan piilokuluja, ja hinnoittelu on selkeää. Lainahakemusten käsittely on nopeaa, ja saat lainan välittömästi tilillesi. Asiakaspalvelu vastaa arkipäivisin lainoihin liittyviin kysymyksiin. Ferratumin lainoilla on aina 14 päivän ilmainen peruutusoikeus, joka antaa uusille asiakkaille riskittömän tavan kokeilla heidän palveluitaan. Ferratum tarjoaa lainoilleen aika ajoin myös tarjouskampanjoita. Vanhoille asiakkaille ei kuitenkaan ole tällä hetkellä alennuskoodeja.

Ferratum lyhyesti:

  • Pitkä laina-aika
  • Selkeä hinnoittelu, ei piilokuluja
  • 14 päivän ilmainen peruutusoikeus
  • Vakavarainen yhtiö, joka toimii 23 maassa

Kuinka voin saada lainaa?

Voit hakea lainaa helposti Ferratumin verkkosivuilta: kirjoita haluamasi lainasumma ja klikkaa Hae. Hakuprosessi vaatii lisäksi henkilöllisyytesi todentamisen sekä tietoja henkilökohtaisesta taloudestasi. Hakulomake neuvoo sinut kohta kohdalta eteenpäin. Jotta saat lainaa Ferratumilta, tulee tiettyjen ehtojen täyttyä. Näitä ovat vähintään 25 vuoden ikä, säännölliset tulot, vakituinen osoite Suomessa, eikä sinulla tule olla maksuhäiriömerkintöjä. Lähetettyäsi valmiin hakemuksesi, yritys tekee luottopäätöksen, jonka pohjalta myönnetty summa maksetaan tilillesi mahdollisimman pian. Kuukausittainen takaisinmaksusuunnitelmasi käynnistyy heti luoton maksun yhteydessä. Voit noudattaa annettua maksusuunnitelmaa tai halutessasi maksaa suurempaakin summaa kerralla.

Sopivan Ferratum lainasumman valitseminen riippuu omasta tilanteestasi ja tarpeistasi. Mietitkö rahoitusta johonkin isompaan hankintaan, kuten autoon tai remonttiin? Vai haluatko säästää lainojesi kuluissa yhdistämällä pienet lainasi yhdeksi Ferratum lainaksi? Ferratum tarjoaa lainaa kaikkiin arjen tarpeisiisi. Sivuston lainalaskuri antaa alustavan kuvan lainamahdollisuuksistasi. Lainan summaa ja laina-aikaa muuttamalla näet helposti niiden vaikutukset kuukausittaiseen lainanlyhennykseen. Huomioithan kuitenkin, että lopullinen lainanmaksusuunnitelma määräytyy henkilökohtaisten tietojesi perusteella. Voit halutessasi myös maksaa koko lainaamasi summan kerrallaan takaisin. Ferratum Bank on osa Ferratum Group- konsernia, joka toimii Maltan lainsäädännön alla.

Kilpailuta ja yhdistä lainat

Ennen päätöksen tekoa kannattaa pyytää tarjous usealta eri rahoituslaitokselta. Mitä useammasta paikasta pyydät tarjouksen, sitä todennäköisemmin tulet saamaan myöntävän lainapäätöksen ja mahdollisimman hyvin tarpeitasi vastaavan tarjouksen. Tarjouspyynnön voi tehdä maksutta, eikä se vielä sido sinua mihinkään. Joten voit siis ilman sitoumusta pyytää tarjouksen usealta eri rahoituslaitokselta. Heidän tekemät tarjoukset ovat tapauskohtaisia, ja niiden ehdot ja kulut voivat vaihdella huomattavastikin. Ennen päätöksen tekoa lainaehtoihin kannattaa tutustua kunnolla. Tarjonnan kartoittaminen auttaa sinua säästämään korko- ja hoitokuluissa ja löytämään kustannuksiltaan, kuukausierältään ja laina-ajaltaan juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Yhdistämällä kaikki lainasi yhdeksi isommaksi lainaksi Ferratum Moneyn avulla voit myös vaikuttaa kuukausierääsi sekä laina-aikaasi. Luonnollisesti pidemmän lainan kuukausierä on pienempi kuin samansuuruisen lyhyemmän lainan. Voit pidentää laina-aikaa ja helpottaa arkeasi vähentämällä kuukausittaisia maksuja. Muista, että lainasta kertyy korkoa niin kauan, kuin sitä on jäljellä. Mitä nopeammin maksat lainan pois, sitä pienemmät lainan korkojen kokonaismaksut ovat. Laina-aika kannattaa suunnitella oman talouden maksukyvyn mukaan. Jos maksukykysi on hyvä, voit lyhentää lainaa tiukemmallakin aikataululla. Jos kaipaat joustoa myös yllättävien menojen varalle, kannattaa yhdistää lainat ja pyytää tarjous pidemmälle laina-ajalle.

Lainojen yhdistämisen edut pähkinänkuoressa

Lainoista ja niiden lukumäärästä riippumatta niiden yhdistämistä kannattaa aina harkita. Siinä voit säästää korko- ja lainanhoitokustannuksissa, helpottaa oman taloutesi hallintaa ja valita tarpeisiisi sopivat lainaehdot. Vaihtoehtojen vertailu on nykyisin helppoa internetin välityksellä. Ennen päätöksen tekoa lainatarjous kannattaa aina kilpailuttaa. Voit pyytää maksuttoman lainatarjouksen usealta eri rahoituslaitokselta. Se ei vaadi sitoutumista, ja saat tutustua ehtoihin kaikessa rauhassa ennen päätöksen tekoa. Laina-asioissa huolellinen perehtyminen, vaihtoehtojen kartoittaminen ja kulujen laskeminen kannattavat, ja parhaimmillaan voit säästää selvää rahaa. Ferratumin asiakaspalvelu vastaa mielellään kaikenlaisiin mieltä painaviin asioihin liittyen esimerkiksi lainan hankintaan, laina-aikoihin ja korkoihin.