Rahoitu.fi

Rahoitu.fi tarjoaa turvallista ja kotimaista palvelua lainojesi kilpailuttamiseen. Lainaa voi hakea ilman vakuuksia, eikä hakeminen sido hakijaa mihinkään. Palvelun avulla kilpailutat yhdellä kertaa useita lainantarjoajia maksuttomasti ja näppärästi. Rahoitu.fi haluaa tarjota vaivattoman ja nopean lainanhakuprosessin, joka mahdollistaa keskusteluyhteyden usean eri lainantarjoajan kanssa samanaikaisesti, jolloin sinun tehtäväksesi jää valita juuri sinulle sopiva laina. Palvelu on suomalainen ja sillä on myös oikeus käyttää suomalaiselle työlle myönnettävää Avainlippu-tunnusta. Voit lähettää hakemuksen ilmaiseksi ja rauhassa katsoa sekä keskustella usean eri lainanmyöntäjän kanssa. Lisäksi kyseisen palvelun yhteistyökumppanit ovat todistetusti vakaita lainantarjoajia.

  • Helppo ja luotettava
  • Kilpailuttaa kulutusluotot 60 000 euroon saakka

Rahoitu.fi laina

Voit hakea Rahoitu.fi:n kautta kulutusluottoa, jos olet täysi-ikäinen, sinulla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekisterissä, et valitettavasti voi saada lainaa Rahoitu.fi:n yhteistyökumppaneilta. Lainan hakijan tulee lisäksi asua Suomessa vakituisesti, sillä muuten hakijan luottokelpoisuuden tarkistus ei onnistu. Rahoitu.fi:n yhteistyökumppaneilla voi myös olla omia rajoituksia lainan myöntämiselle. Esimerkiksi suurin osa pankeista myöntää lainaa 18 vuotta täyttäneille, mutta jotkut pankin vaativat hakijalta 25 vuoden iän. Tämä ei tietenkään estä lainojen kilpailuttamista, mutta voi vaikuttaa saatujen lainatarjousten määrään ja lainan ehtoihin.

Rahoitu.fi:n kautta voi hakea lainaa 2 000–60 000 euroa. Lainat ovat vakuudettomia kulutusluottoja, ja niitä voi hakea moneen eri käyttötarkoitukseen. Tyypillisiä käyttötarkoituksia ovat autolaina, remonttilaina tai niin sanottu yhdistelylaina. Yhdistelylainalla kuluttaja voi maksaa pois useat pienemmät kulutusluotot, osamaksusopimukset ja luottokorttivelat ja säästää näin lainanhoitokustannuksissa. Yhden suuremman lainan korko on usein pienempi kuin useissa rinnakkaisissa lainoissa, ja vain yhden lyhennyksen maksaminen kuukausittain helpottaa oman talouden hallintaa. Olit sitten harkitsemassa lainaa mihin käyttötarkoitukseen tahansa, lainojen vertailu ja kilpailuttaminen kannattaa. Varsinkin vakuudettomissa kulutusluotoissa lainan korko ja todelliset kustannukset vaihtelevat runsaasti eri rahoituslaitosten välillä.

Rahoitu.fi yrityksenä

Rahoitu.fi on täysin suomalainen lainanvertailupalvelu. Rahoitu.fi ei itse myönnä lainaa asiakkaalle, vaan se välittää hakijan antamat tiedot useille eri pankeille ja rahoituslaitoksille. Hakija voi tarjoukset saatuaan vertailla lainojen ehtoja rauhassa ja valita sitten itselleen sopivimman lainan. Rahoitu.fi toimii yhteistyössä vakaiden ja Suomen Finanssivalvonnan hyväksynnän saaneiden lainanmyöntäjien kanssa. Rahoitu.fi on suhteellisen tuore tulokas lainanvertailumarkkinoilla: palvelun takana oleva yritys Oy Salus Group Ab on perustettu vuonna 2016. Rahoitu.fi:n yhteistyökumppaneja pankeista ovat esimerkiksi Bank Norwegian, Fellow Finance, Resurs Bank ja Euroloan. Yhteensä kilpailutettavia pankkeja on yli 20.

Lainojen kilpailutus Rahoitu.fi-palvelun kautta on helppoa. Asiakas täyttää netissä yksinkertaisen hakulomakkeen, jonka jälkeen Rahoitu.fi välittää hakijan tiedot ja toiveet haettavasta lainasta useille eri pankeille. Hakemuksen täyttämistä nopeuttaa, jos hakija on ottanut jo etukäteen esille olemassaolevista lainoista, palkkatuloista ja mahdollisesta omaisuudesta kertovat liitteet. Rahoitu.fi:n kautta kilpailutetuissa lainoissa laina-aika vaihtelee 1–15 vuoden välillä ja lainattava summa voi olla 2 000–60 000 euroa. Lainatarjousta ei välttämättä saa kaikista Rahoitu.fi:n yhteistyökumppanipankeista, sillä eri pankin asettavat erilaisia rajoituksia lainan saamiselle. Pankit saattavat myös tarjota lainaa pienemmälle summalle kuin mille hakija on sitä alun perin hakenut.

Rahoitu.fi kokemuksia

Rahoitu.fi:n asiakkaista suurin osa on tyytyväisiä saamaansa palveluun. Trustpilot -arvostelusivuston kautta annettujen 55 arvostelun keskiarvo on 4,4/5*. Suurin osa arvostelun jättäneistä asiakkaista antaa Rahoitu.fi:lle arvosanan erinomainen. Asiakkaat kiittävät erityisesti palvelun nopeutta, luotettavuutta ja helppokäyttöisyyttä. Lainojen vertailu Rahoitu.fi:n kautta on myös turvallista: kaikki sivuston yhteistyökumppanit ovat Suomen Finanssivalvonnan hyväksymiä, vakavaraisia ja tunnettuja lainanmyöntäjiä. Palvelun käyttäminen on asiakkaalle aina ilmaista, eikä lainahakemuksen jättäminen sido kuluttajaa mihinkään. Jos kuluttaja saamiaan tarjouksia rauhassa vertailtuaan päätyy hakemaan lainan Rahoitu.fi:n kautta saamallaan tarjouksella, palkkion lainan välittämisestä Rahoitu.fi:lle maksaa pankki.

Vertailussa luotonvälittäjä Top5Credits

Top5Credits on nimestään huolimatta supisuomalainen luotonvälittäjä, joka on toiminut alalla jo vuodesta 2012 lähtien. Sivusto on suomalaisen Draivi Media Oy:n ylläpitämä, ja voit sen avulla kilpailuttaa yhdistelylainasi tai perinteisen kulutusluoton vaivattomasti yli 50 eri rahoittajan ja pankin välillä. Vakuudetonta lainaa voi hakea 500 – 60 000 € ja suuri rahoittajien määrä parantaa mahdollisuuksiasi saada kilpailukykyinen korkotarjous. Laina-ajaksi voit vapaasti valita mitä vain vuoden ja 18 vuoden välillä. Sivusto lupailee myös mahdollisuutta laina-ajan pidentämiseen tarpeen vaatiessa. Tämänkaltainen ehto tulee kuitenkin aina tarkistaa itse lainantarjoajan kanssa, sillä Top5Credits toimii vain lainasi kilpailuttajana ja välittäjänä.

  • Kilpailuta lainahakemuksesi samanaikaisesti 50 eri rahoittajan kanssa
  • Maksuton ja ei-sitova palvelu
  • Vakuudetonta lainaa 500 – 60 000 euroon
  • Laina-aika vuodesta 18 vuoteen

Miten palvelu toimii?

Top5Credits on lainanvälittäjä ja -kilpailuttaja. Tämä tarkoittaa sitä, että yhtiö tekee yhteistyötä pankkien ja muiden rahoittajien kanssa lähettämällä hakemuksesi samanaikaisesti kaikille sen yhteistyökumppaneille. Nämä yhteistyökumppanit hyötyvät Top5Credits palvelusta, sillä he pääsevät näin kilpailemaan uusista asiakkuuksista. Top5Credits sivuston kautta useimmat lainaa hakevat saavat useita eri korkotarjouksia ja sopimusehtoja. Toisin sanoen palvelu mahdollistaa sinulle nopean ja helpon vertailun markkinoilla olevien rahoittajien välillä. Top5Credits ei koskaan tee itse lainatarjousta, vaan se toimii ainoastaan välittäjänä. Loppujen lopuksi se, että saatko lainatarjouksia on aina rahoitusyhtiöiden ja pankkien päätettävissä, ja ne perustavat päätöksensä Top5Creditsille ilmoitettuihin tietoihin.

Top5Creditsin tarjoama palvelu on täysin maksuton. Tämä on mahdollista, sillä palvelu tekee voittoa kahdella tavalla: lainanantajilta saamillaan asiakkuusvälitysmaksuilla sekä markkinointituloilla. Rahoitusyhtiöt ja pankit maksavat Top5Credits palvelulle saatuaan heidän kautta uuden asiakkaan. Toisaalta, lainojen markkinoijat maksavat niiden Top5Creditsin käyttäjien henkilötiedoista, jotka ovat sallineet käyttää tietojaan markkinointiin. Palvelu on myös ei-sitova. Toisin sanoen, jos koet, että mikään saamistasi tarjouksista ei täytä kriteerejäsi, sinulla ei ole lainkaan velvoitteita hyväksyä tarjouksia. Top5Creditsillä on selkeä käyttöliittymä, ja sivusto tarjoaa sinulle mahdollisuuden kilpailuttaa niin pieniä lainoja, remonttilainoja, yrityslainoja sekä yrityksen kehityslainoja.

Miten lainan hinta määräytyy?

Top5Credits lainaa voi hakea kuka vain täysi-ikäinen, jolla on Suomessa kotiosoite. Maksuhäiriömerkintöjä ei saisi kuitenkaan olla ja käytännössä monet rahoittajat odottavat hakijalla olevan säännöllisiä tuloja. Pankit ja rahoituslaitokset määrittävät hakemuksesi nähtyään sinulle henkilökohtaisen korkotason. Tämä vaihtelee käytännössä 4 ja 20 prosentin välillä – tosin aikajaksolla 1.7 – 31.12.2020 on asetettu hallituksen toimesta 10 prosentin korkokatto. Se, minkäsuuruisen korkotarjouksen tulet saamaan riippuu siitä, mitä lainaa haet, ja toisaalta millaiseksi lainantarjoajat arvioivat velanmaksukykysi. Ehdot ovat sitä paremmat, mitä paremmiksi sinun luoton takaisinmaksukyvyksesi arvioidaan ottaen huomioon taloudellinen tilanteesi, muut velat, meno-tulo-suhde sekä asuinmuotosi.

Top5Credits kertoo sivustollaan, että lainojen todellinen vuosikorko vaihtelee 4,19 ja 38 prosentin välillä. Lainasi kokonaiskustannukset ovat riippuvaisia tietenkin laina-ajasta, ja toisaalta siitä minkälainen laina on kyseessä. Laina-aikaa miettiessä on hyvä olla realistinen, jotta myöhemmin ei ilmeenny maksuvaikeuksia. Toisaalta on hyvä muistaa, että vakuudeton laina on kokonaishinnaltaan aina kalliimpi kuin vakuudellinen laina. Tarkasta aina lainatarjoukseen liittyvät muut ehdot kuten muut erilliset maksut, avausmaksut, tilinhoitopalkkiot ja niin edespäin. Näiden kulujen enimmäismäärä pitäisi olla 150 € vuodessa. Top5Creditsin sivustolta löydät kätevän lainalaskurin, jonka avulla voit laskelmoida, mikä lainan todelliseksi hinnaksi tulee.

Yhteenveto: Top5Credits luotonvertailupalvelu

Top5Credits saa erityistä kiitosta informatiivisesta sivustosta, turvallisuudesta ja helppokäyttöisyydestä. Palvelu tarjoaa esimerkiksi yksityiskohtaiset tietopaketit eri lainamuodoista, joihin on hyvä tutustua ennen palvelun käyttöä. Toisaalta palvelu on salattu, mikä varmistaa sen, että kukaan ulkopuolinen ei pääse käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi. Top5Credits tarjoaa vaikuttavan määrän yhteistyökumppaneita. Palvelun käytettävyyden helpottamiseksi, toimintoja on automatisoitu ja huonot tarjoukset karsiutuvat nyt pois automaattisesti, jättäen sinulle “Top-5” lainatarjoukset. Top5Credits on nyt myös auki ympärivuorokautisesti, joten jos kysymyksiä herää on palveluun helppo olla nopeasti yhteydessä. Miinuksena on tosin se, että puhelintukea ei käyttäjälle valitettavasti ole saatavilla.